Jongeren (18 tot 23)

toon alles
Met een opleiding kom je verder!toon
Je hebt het misschien zelf al meegemaakt: afgewezen bij een sollicitatie omdat je geen of niet het juiste diploma hebt. Heb je je school niet afgemaakt? Of ben je na het vmbo niet meer naar school gegaan? Ben je op zoek naar een leuke baan? Voor je toekomst is het erg belangrijk dat je een startkwalificatie haalt. Dat is een mbo-diploma op niveau 2, 3 en 4, een havo of vwo diploma. Wij helpen je daarbij graag op weg.

Voor wie is onze hulp?
Onze hulp is gratis en bedoeld voor jongeren van 18 tot 23 jaar zonder een startkwalificatie. Wat wil je en kun je? Via een uitzendbureau kun je werk vinden maar vaak is dit tijdelijk werk. Een toekomst opbouwen is daarmee moeilijker. Met een startkwalificatie maak je meer kans op een vaste leuke baan. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past. Doorleren kan op veel manieren. Je kunt bijvoorbeeld ook vier dagen werken en één dag in de week naar school.

Hoe werken wij?
Wij nemen contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek. Jij kunt ook altijd contact met ons opnemen. In het gesprek bekijken we samen wat je zou willen en kunnen doen. Als dat nodig is, houden we een vervolggesprek. We kunnen gebruik maken van bijvoorbeeld een beroepskeuzetest, begeleiding via loopbaanoriëntatie en een job-hunter. Heb je daarnaast specifieke hulp nodig? Dan verwijzen wij je door.

Ons telefoonnummer is [0412] 62 90 70.
Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur. 

NIEUWS

Religieuze feestdagen06-09-2016Met enige regelmaat zoeken scholen contact met het RBL BNO om na te gaan of, en zo ja voor hoeveel dagen er verlof verleend kan worden voor religieuze feestdagen. Om zoveel mogelijk uniformiteit in de regio te bereiken is er in 2011 en 2013 een verlofregeling aangeboden aan alle scholen in onze regio. Voor antwoorden op vragen rondom dit thema verwijzen wij u naar pagina 10 en 17 van de lees meer...